Selasa, 1 Jun 2010

SERIES - TAN & TUN

INT - CYBER CAFE - AKU,EXTRA RAMAI GILA - SIANGTEASER - Rumah aku lom ada internet..register dah lama dengan stremyx tetapi entah laa..bila boleh diorang pasang dirumah aku..benci tul,..

TAN &TUN Drama series komedi pertama aku untuk Astro Warna. Tan Tun di terbitkan oleh AMC..idea dan konsep asal pun dari AMC sendiri...Tan Tun adalah karya ketiga aku bersama AMC selepas Biar putih tulang jangan putih mata dan Isteri buat ayah.

Tan Tun mengisahkan dua watak penghasut dan tukang pemberi nasihat (Tan -Syaitan, Tun - Santun), mereka wujud didalam diri Azman yang hidupnya kucar kacir sehingga dia berjaya.

Sebenarnya watak Azman ni adalah 50% watak diri saya yang sebenarnya...he..he..jadi tonton lah ya..


Tan Tun akan ditayangkan Mulai 3 June 2010, setiap khamis 9.00 malam di astro warna..

CUT TO

INSERT IKLAN-TAYANGAN BULAN JUNE - TAN & TUN(mulai 3 June, 9 malam khamis di astro warna)... Telemovie SAYAU DI KAPIT(5 June, 3 petang Sabru di RTM1)....TIRAI SEMALAM (Setiap Sabtu dan Ahad, 11 pagi di TV9)..semuanya skrip ditulis oleh saya..selamat menonton..

3 ulasan:

 1. alah, gua xde warna.. tunggu primalah..

  BalasPadam
 2. hye...nme i farra....eerm....i xtau mne nk cri untuk truskan cite2 i untk jd pelakon....i sekarang masih dri evolution talents....i amek bidang model dan lakonan...i da pernah shoting untuk filem dan drama....antarenyer adalah....drama epilog syurga cinta,filem kongsi dan filem alamak toyol....sumernyer under david teo....MIG Production...hope u can call me...0178776011..thank you....

  BalasPadam
 3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
  Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

  Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

  BalasPadam

Blog Widget by LinkWithin